Måndag 5/6
Bakad kotlett, grön sparris, citron och örtsky, potatispuré smaksatt med prästost
Tisdag 6/6
Grillad kyckling, karamelliserad lökmajonnäs, rostad majs, färsk spetskål, friterad potatis (Helglunch)
Onsdag 7/6
Friterad spätta, saltbakad rädisa, citronpicklad gurka, pepparrotskräm, brynt smör, örtslungad färskpotatis
Torsdag 8/6
Färsbiffar, saltbakade rödbetor, friterad kapris, dijonkräm, friterad potatis
Fredag 9/6
Grillad högrevsburgare, cheddar, bacon, tomat, sallad, picklad lök och pommes
Lördag 10/6
Grillad pluma, bearnaise, rostad potatis, bakad tomat och broccoli
Vegetarisk (mån-fre)
Bakad spetskål, svamp, gurka & bönsallad rostad potatis, soja/ingefäraemulsion