Påsk & uteserveringspremiär

LÅNGFREDAG 29/3

HELGLUNCH 12.00-15-00, 185kr
Kött: Skånsk majskyckling med gnocchi, ramslökspesto, picklad kålrabbi, ramslökssky.
Fisk: Gös med amandinepotatis, vit sparris, citron, äggula, nässelvelouté.
Veg: Sojabönskrokett med gnocchi, ramslökspesto, picklad kålrabbi, vit sparris.

À LA CARTE serveras från 17.00

PÅSKAFTON 30/3

HELGLUNCH 12.00-15-00, 185kr
Kött: Skånsk majskyckling med gnocchi, ramslökspesto, picklad kålrabbi, ramslökssky.
Fisk: Gös med amandinepotatis, vit sparris, citron, äggula, nässelvelouté.
Veg: Sojabönskrokett med gnocchi, ramslökspesto, picklad kålrabbi, vit sparris.

À LA CARTE serveras från 17.00

PÅSKDAGEN 31/3

UTESERVERINGEN ÖPPEN FRÅN 12.30
Dryck & Charktallrik

SÖNDAGSMIDDAG I RESTAURANGEN 14.00-17.00 (sista bokningstiden 17.00)
3rätters 395kr
Förrätt: S.O.S-tallrik.
Varmrätt: Lammstek med potatispuré, picklad rödkål, morot, lammsky.
Dessert: Äppelkaka med vaniljsås.

Gå tillbaka