Påsk & uteserveringspremiär
När? 29-31/3
LÅNGFREDAG 29/3
HELGLUNCH 12.00-15-00, 185kr
Kött: Skånsk majskyckling med gnocchi, ramslökspesto, picklad kålrabbi, ramslökssky.
Fisk: Gös med amandinepotatis, vit sparris, citron, äggula, nässelvelouté.
Veg: Sojabönskrokett med gnocchi, ramslökspesto, picklad kålrabbi, vit sparris.
À LA CARTE serveras från 17.00
PÅSKAFTON 30/3
HELGLUNCH 12.00-15-00, 185kr
Kött: Skånsk majskyckling med gnocchi, ramslökspesto, picklad kålrabbi, ramslökssky.
Fisk: Gös med amandinepotatis, vit sparris, citron, äggula, nässelvelouté.
Veg: Sojabönskrokett med gnocchi, ramslökspesto, picklad kålrabbi, vit sparris.
À LA CARTE serveras från 17.00
PÅSKDAGEN 31/3
UTESERVERINGEN ÖPPEN FRÅN 12.30
Dryck & Charktallrik
SÖNDAGSMIDDAG I RESTAURANGEN 14.00-17.00 (sista bokningstiden 17.00)
3rätters 395kr
Förrätt: S.O.S-tallrik.
Varmrätt: Lammstek med potatispuré, picklad rödkål, morot, lammsky.
Dessert: Äppelkaka med vaniljsås.