Måndag 15/7
Sesam- och teriyakibakad kyckling, sommargrönt, sojaemulsion & ris
Tisdag 16/7
Hoisinglaserad fläsksida, pico de gallo, jalapenocrème, klyftpotatis
Onsdag 17/7
Örtbakad torsk, ljummen fänkålssallad, grillad citron, gräslökssås
Torsdag 18/7
Färsbiffar med bakade sommarbetor, rårörda lingon, kaprissås och rostad Bjärepotatis
Fredag 19/7
Bakad karré Provencale med morötter, dragonemulsion, rödvinssky och Bjärepotatis
Lördag 20/7
Flankstek med glaserad steklök, örtsallad, grönpepparsås och potatisstomp
Vegetarisk (mån-fre)
Bakad rotselleri, quinoa & bönsallad, vitlökskräm, bakad tomat
Sallad
Kycklingsallad med sojaemulsion, romansallad, sommarkål, gurka, lök