Måndag 3/3
Nattbakad fläskkarré, rostade rotfrukter, gräddsås, gröna ärtor, vinbärsgelé
Tisdag 4/3
Grillad kyckling, klyftpotatis, citron- & rosmarinscrème, kycklingsky, brysselkål
Onsdag 5/3
Citronbakad fisk, potatisstomp, citronmarinerad gurka, dillbakad morot, pepparrotssmör
Torsdag 6/3
Färsbiffar, saltbakade rödbetor, friterad kapris, dijonkräm, friterad potatis
Fredag 7/3
Nattbakad pluma, jordärtskocka, aioli, grönkål, rödvinssky, potatis
Lördag 8/3
Kycklinglårfilé med citronrisotto och madeirasky, serveras med smörfräst savojkål
Vegetarisk (mån-fre)
Gnocchi, rucculapesto, citron-& rosmarinscrème stekt svamp, broccoli, pumpakärnor